top of page

SÜDWEST FertigSpachtel 1 für 3 și SÜDWEST RenoSpachtel leicht, gleturi-paste pentru interior

Simplu, de înaltă calitate, rapid: pastele-glet, gata preparate sunt ideale pentru obținerea de suprafețe fine, de înaltă calitate, pot fi aplicate comod direct din găleată și astfel economisesc muncitorului mult timp în comparație cu gletul pulbere. Cu „RenoSpachtel Leicht” și „ FertigSpachtel 1 für 3”, SÜDWEST oferă acum două gleturi interioare noi, gata de utilizare, pentru fiecare sarcină și tehnică de prelucrare.


Specialist pentru renovare: SÜDWEST "RenoSpachtel Leicht"


Găuri sau crăpături - astfel de sarcini clasice de renovare sunt finalizate rapid cu noul glet de renovare gata de utilizare SÜDWESTRenoSpachtel Leicht”. Capacitatea sa mare de umplere garantează o muncă economică și eficientă. Se caracterizează în special prin stabilitatea sa ridicată și comportamentul scăzut la colaps. În acest fel, imperfecțiunile din pereți sunt umplute rațional și profesional, iar denivelările sunt netezite rapid. Gletul SÜDWESTRenoSpachtel Leicht”. poate fi aplicat cu ușurință manual sau diluată, folosind metoda de pulverizare. Este, de asemenea, ideal pentru lucrări mai dure - de exemplu pentru chituirea plăcilor de gips-carton. Toate nivelurile de calitate (Q1-Q4) pot fi implementate fără probleme, de la umplutura de bază până la suprafețe decorative sofisticate.



SÜDWEST Fertig Spachtel 1 für 3 glet-pastă universală pentru toate tehnicile de aplicare.


Noua pastă SÜDWESTFertigSpachtel 1 für 3, este potrivită pentru toate tehnicile obișnuite de aplicare. Fie că este aplicată manual, prin rulare sau pulverizat: este necesar un singur produs pentru toate aplicațiile, amestecarea nu mai este necesară. Gletul de interior SÜDWEST FertigSpachtel 1 für 3 foarte fin, organic, poate fi prelucrat deosebit de ușor și economic, datorită rețetei sale speciale. Toate nivelurile de calitate (Q3-Q4) pot fi atinse cu ușurință.

În plus, materialul de umplutură SÜDWEST FertigSpachtel 1 für 3 gata de utilizare permite netezirea fără praf datorită sensibilității sale și poate fi șlefuit foarte bine chiar și în „zona 0”. Datorită capacității de absorbție, este ideală și pentru acoperiri ulterioare - SÜDWEST oferă o gamă largă de vopsele de interior în acest scop.


Ambele gleturi îndeplinesc, de asemenea, cerințe ecologice ridicate: nu conțin solvenți, plastifianți și substanțe active de aburire. „ SÜDWEST RenoSpachtel Leicht” este disponibil într-un recipient de 15 kg, SÜDWEST FertigSpachtel 1 für 3 este disponibil într-un recipient de 25 kg.

bottom of page