top of page

Nou de la SÜDWEST: Uleiuri pentru lemn - Protecția potrivită pentru fiecare cerință

Uleiurile pentru lemn protejează materialul natural de construcție și îi păstrează aspectul caracteristic. Cu toate acestea, cerințele pentru protecția lemnului sunt foarte diferite, în funcție de locul de utilizare. De aceea SÜDWEST nu a dezvoltat o soluție universală, ci o gamă completă cuprinzătoare: Cu Holz-Öl –pentru utilizare în exterior, Fassaden-Öl special pentru suprafețe verticale expuse la intemperii și AquaVision® Holz-Öl pe bază de apă, pentru protecția lemnului la interior. Produsul profesional potrivit este disponibil pentru fiecare aplicație din interior. Holz-Entgrauer completează gama, curăță și îngrijește suprafețele unse.


Suprafețele din lemn își păstrează strălucirea vie și caldă doar pe termen lung, cu protecția potrivită. Uleiurile sunt ideale pentru aceasta, deoarece păstrează în mod deosebit caracterul natural al lemnului. Pentru a oferi o protecție optimă pentru fiecare aplicație, SÜDWEST a dezvoltat o gamă profesională de uleiuri - pentru interior, pentru exterior și în special pentru suprafețe verticale expuse la intemperii.


SÜDWEST Holz-Oil protejează terasele și mobilierul de grădină


SÜDWEST Holz-Oil este conceput pentru terase din lemn, bănci, mobilier de grădină sau alt lemn, care nu este stabil dimensional în aer liber. Datorită capacității sale mari de penetrare, protejează eficient împotriva umezelii și astfel împotriva umflăturilor, contracției și crăpăturilor. Deoarece uleiul nu formează o peliculă și nu se desprinde, este și alegerea potrivită pentru suprafețele orizontale.


Masuri: Fassaden-Öl


SÜDWEST Fassaden-Öl oferă componentelor din lemn stabile din punct de vedere dimensional și stabile din punct de vedere dimensional, asigurând protecția necesară și un aspect viu, mătăsos-mat. Datorită conținutului crescut de substanțe solide și a agenților de protecție a peliculei integrați, uleiul prelungește ciclurile de renovare a fațadelor, ferestrelor și ușilor și le menține rezistente la umiditate pe termen lung. Oxizii de fier transparenti ofera protectie UV suplimentară. Formula tixotropică permite, de asemenea, o periere ușoară - un punct în plus, în special pe suprafețele mari.


Protecție sănătoasă a lemnului pentru interior


AquaVision® Holz-Öl” este recomandat în special pentru interioare. Uleiul ecologic are la bază materii prime regenerabile, nu necesită solvenți, plastifianți sau agenți chimici de protecție a peliculei și poate fi folosit fără ezitare și pentru suprafețe mari din lemn din interior care nu au stabilitate dimensională sau au stabilitate limitată. Mobilierul, pereții sau tavanele din lemn primesc un aspect și un aspect natural, mat. De asemenea, protejează mobila sau obloanele ferestrelor la exterior - ecologic, pe bază de apă.


Ieși din gri: Holz-Entgrauer


Gama de uleiuri pentru lemn SÜDWEST este completată de „ Holz-Entgrauer” pentru curățarea și degresarea suprafețelor murdare din lemn într-o singură operațiune. Lemnul deteriorat își recapătă rapid și ușor aspectul inițial. Procesarea este simplă: aplicați, masați, lăsați să acționeze și spălați. Datorită vâscozității asemănătoare gelului, degresantul nu curge, dar poate fi aplicat cu ușurință.


Pentru că gusturile diferă, uleiurile standard pentru lemn sunt disponibile în cinci nuanțe: natural, zada, douglas, bangkirai și tec. În plus, uleiurile pot fi vopsite individual folosind „Sistemul SÜDWEST All-Color ClassicMix”. Același lucru este valabil și pentru toate cele trei uleiuri profesionale care pot fi prelucrate optim: sunt ușor de aplicat și pătrund rapid în lemn.



bottom of page